Fysiek In Balans

Fysiek in balans

Steeds vaker zien we dat psychische klachten zich fysiek uiten. Door middel van fysieke training zult u meer in balans komen met lichaam, ziel en geest. Hierdoor kunnen ook de psychische klachten gaan afnemen of zelfs in zijn geheel verdwijnen. Door handanalyse, transpersoonlijke therapie en lichaamsbeweging te combineren, zult u een grote persoonlijke groei ervaren. U staat zelfverzekerder in het leven. Dit geeft vertrouwen, ruimte, overzicht en dit is natuurlijk tegelijkertijd goed voor uw fysieke gezondheid.


U kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan groepslessen of persoonlijke training. Heeft u een sportief doel of fysiek doel voor ogen, dan helpen wij u graag deze te bereiken. Samen stippelen wij met u de weg uit om uw doel te behalen.

Wij maken gebruik vanuit onze kennis en jarenlange ervaring als militair sportinstructeur en fysiotherapeut.


Kinderen met motorische achterstand, overgewicht, te weinig bewegingservaring, die willen werken aan zelfvertrouwen of kinderen die gewoon lekker willen sporten en bewegen, zijn van harte welkom. Doordat Daphne jarenlange ervaring heeft als kinderfysiotherpeut zijn uw kinderen hier aan het juiste adres. 

KOM TRAINEN, HOUD JE LICHAAM GEZOND
Laatste Nieuws

Copyright @ All Rights Reserved

PentaSenang

KVK nummer: 67251404

BTW nummer: NL001736208B28

Rekeningnr: NL37 KNAB 0257 0635 95Contact


Graaf Moretuslaan 5

4645 HM Putte

Nederland

Email: info@pentasenang.nl