Over PentaSenang

OVER PENTASENANG

Hallo, WIJ ZIJN JOE EN DAPHNE

Beiden hebben wij gestudeerd aan de Academie Antropodinamica voor diagnostische handanalyse en ontwikkelingspsychologie.


Tijdens onze opleiding hebben we veel geleerd, hierbij hebben wij inzichten gekregen over ons gedrag, over ons handelen en welke invloed en uitwerking dit heeft op de buitenwereld. Vaak zijn mensen geïnteresseerd in anderen of in kennis opdoen over bepaalde onderwerpen. Maar hoe goed ken je, jezelf? Hoe geïnteresseerd ben je in jezelf? Weet je wat goed voor je is en wat niet goed voor je is. Hoe houd je, je lichaam en geest gezond en hoe kun je hier op een verantwoordelijke manier mee om gaan.

Hoe ga je om met vervelende, pijnlijke of traumatische ervaringen? Wat is je reactie op verrassende en leuke situaties? Wat bepaald jouw handelen en emotionele toestand?

Dit zijn vragen die je aan het denken zetten, terwijl je zou zeggen dat je, jezelf het beste zou kennen. "Ken uzelf" is de eerste stap tot een gelukkig leven. Dat is toch wat we allemaal willen, een gelukkig leven.

Om dit te bereiken moeten we in actie komen. Alles onderzoeken wat er in ons leven gebeurd en waarom de dingen gebeuren. Wat wij hebben geleerd is dat elke situatie, hoe vervelend of hoe pijnlijk deze is, er altijd een positieve kant aan zit. Al is deze niet meteen te zien, omdat deze overschaduwd wordt door de negatieve gevoelens en emoties van het moment. Wij hebben geleerd dat je van elke situatie kunt leren en groeien. Waarom overkomt je dit en wat kan je ervan leren? Haal de essentie eruit en ga verder met leven.


Groeien geeft geluk.

Persoonlijke Ontwikkeling, Zelfkennis & Zelfrealisatie

Wij willen je helpen om te groeien in persoonlijke groei, zelfkennis en zelfrealisatie.

Wij kunnen op een snelle en effectieve manier kijken hoe je op dit moment in het leven staat, wat je karakterstructuren zijn en wat je potentieel is, zodat je die optimaal kunt gaan benutten. We coachen je om jezelf te leren kennen en te begrijpen. Welke onderbewuste gedachtenpatronen er vastgesleten zitten. Het enige wat je moet doen is in actie komen en willen veranderen.

Ook in groepen of gezinnen is dit heel effectief. Elkaar leren begrijpen, accepteren en respecteren. Hierdoor krijg je begrip voor anderen en de situatie.

Gedachten zijn sterke krachten. Met gedachtenkracht zetten we onbewust een heleboel in beweging. Ook heel veel negatieve dingen. Ons denkpatroon is enorm bepalend voor ons handelen. Wanneer we denken dat we iets niet kunnen, dan lukt dit meestal ook niet. Daarna bevestigen we dit door, "zie je wel dat ik het niet kan". Door op een bewuste manier om te gaan met onze gedachten en te ervaren wat we hiermee kunnen creëren , kunnen we het op een positieve manier gebruiken, waarbij angst niet leidend is.

Laatste Nieuws

Copyright @ All Rights Reserved

PentaSenang

KVK nummer: 67251404

BTW nummer: NL001736208B28

Rekeningnr: NL37 KNAB 0257 0635 95Contact


Graaf Moretuslaan 5

4645 HM Putte

Nederland

Email: info@pentasenang.nl